Wednesday, June 27, 2012

Khamis sudah...

Assalamualaikum semua. Sekejap je rasa dah hari Khamis. Harini takde apa sangat aktiviti, cuma dalam proses penghasilan buku. Mungkin buku fizikal / ebook atau kedua duanya sekali. Buku sekitar bagaimana untuk memborong / membeli A-Z. Tajuknya akan di 'finalize' kan kemudian. Once dh ada nanti, aku kemaskini di blog ni ye.

OK, arini just update data di facebook untuk lihat order terbaru. Alhamdulillah, syukur ada yang membeli :) Kepada anda yang nak lihat barangan terkini atau apa2 aksesori kenderaan boleh like di MekapkeretaSekarang ni aku sedang siapkan barang untuk diposkan ke poslaju since anak-anak pun tengah tido. Terima kasih kepada semua yang membeli. Kini dah bulan Syaaban. Tak lama lagi dah nak masuk Ramadhan. Semoga Allah memberi keizinan kepada ku dan kita semua untuk bertemu dengan Ramadhan di kali ini. Bulan yang banyak memberi rahmat dan berkat kepada seluruh umat Islam.

Bila tengok hari rasa sekejap je. Macam masih banyak lagi benda yang perlu dilakukan tapi takpe, take 1 step at a time. Bak kata pepatah, yang dikejar x dapat, yang dikendong berciciran. Ok, nak sambung packing dulu, kalo rajin nanti aku tulis lagi. Tataaa...
No comments:

Post a Comment